Rammer til læring og trivsel

 

Vi hjælper uddannelsessteder og institutioner med at visualisere identitet, værdier, retning, profillinjer, det særlige, faglighed, proces og meget meget mere. 

 

MASSER AF EKSEMPLER PÅ HVAD ANDRE HAR GJORT:

Vi har over 50 forskellige cases på hvordan uddannelse er formidlet i rammerne. Og hvordan der er skabt spændende og værdifuldt miljø for elever og studerende. 

 

For mere info kontakt: 

Vibeke Valter Wulff - vibeke@skaberkraft.dk

 

 

UDSMYKNINGS-UNIVERS:


UDFORSKE - analyser skaber indsigt. Gennem analyse og observation skaber vi viden.

 

UDVIKLE - viden bliver til ideer & unikke løsninger som er skabt til dig. 

 

UDFØRE - design & løsninger bliver til virkelighed og implementeres i rum & rammer.

 

spændende læringsmiljøer

VÆRDIFULD FORMIDLING & UDSMYKNING

 

Vi hjælper uddannelsessteder af enhver art med at kommunikere uddannelsesstedets identitet/ studieretninger/værdier ud i RUM & RAMMER. Interesseret i at høre om hvordan læringsmiljø kan blive bemærkelsesværdig? Eller hvordan rum bliver en formidlende medspiller - så skriv til Vibeke på: vibeke@skaberkraft.dk

1_px_line

VISUALISERING AF IDENTITET I LÆRINGSMILJØER

Indretning og udsmykning af fremtidens læringsrum. Vi har lavet rigtig mange sjove, seje og særlige udsmykninger i læringsmiljøer.

Vi skaber dit inspirerende læringsmiljø og din spændende arbejdsplads. Med rum til ro, arbejde, inspiration, udvikling, kreativitet, præsentation, præstation, læring og fantasi.

Sammen får vi formidlet jeres værdier, studieretninger, processer og identitet ud i rum og rammer. Alt kommunikerer, også det du ikke gør.

Udsmykningen skabes så rum og rammer ikke alene formidler men også har en funktion.

 

nutidens unge

 

1_px_line

CASE: UDDANNELSESMILJØ I TOPKLASSE


 


Teknologi er tænkt langt ind i bygningen hos Syddansk Erhvervsskole i Vejle hvilket gør undervisningsmiljøet både moderne og unikt. Der er indrettet serverrum til eleverne på It, netværk og design og forskellige typer laboratorier til eleverne på Robot, teknologi og automatik. Der er skabt et attraktivt uddannelsesmiljø, som i højere grad skal bidrage til samarbejde på tværs af uddannelser. Det ses ved, at der er indrettet studiezoner på flere etager og mindre grupperum.

Skaberkraft.dk har bidraget med en totalløsning på den kunstneriske udsmykning fra ide'skitser til montering. Der er forbindelse til værkerne: Identitet og faglige elementer fra elektriker, it-supporter, datatekniker og automatiktekniker uddannelserne visualiseres på store udsmykninger. De er alle skabt med en nutidstreg og i et ungdommeligt farveunivers indenfor eller tæt op af Syddansk Erhvervsskoles designmanual. Materialevalget i birk og stål komplimenterer materialerne i den nyopførte bygning på Boulevarden hvor udsmykningen hænger på alle 3 etager.

I bygningen skabes grobunden for fremtidens innovative løsninger. På flere af udsmykningerne er der også lagt vægt på at bryde rammerne og lade udsmykningen fortsætte ud på væggen.

Vil du høre mere om identitetsskabende udsmykning - så skriv til vibeke@skaberkraft.dk

 

1 

2

3

5

7

 

8

9

10

11

12

13

15

a

b

c

e

k

l

1_px_line

CASE: Glaspartier & døre med identitetsskabende markeringer.

 

Det kan være svært at se en glasvæg eller en glasdør. Derfor er det vigtigt, at glasskillevægge, glasdøre, vinduer, glasværn mv. afmærkes. Der er masser af muligheder for at få dit uddannelsessted eller virksomheds identiteten helt ud i rammerne, samtidig med at udsmykningen på glasset også har en funktion der enten hindrer kollision eller afskærmer.Se nogle eksempler her fra udvalgte cases. 

 

  tømrer 1 tømrer 2

tømrer 3

tømrer 4

college 1

college 2

college 3

collge 4

college 5

college 6

tool7 tool8

tool17

1_px_line

CASE: UNGEMILJØ EJBY SKOLE

NUTIDENS UNGE. Skaberkraft.dk har konceptudviklet og indrettet til overbygningen på Ejby Skole således skolens 4 profiler visualiseres ud i ungemiljøets rum og rammer. Kommunikation, styling og læring går hånd i hånd i denne spændende case med at skabe gode læringsmiljøer. Ejby Skole er en udviklingsorienteret og moderne folkeskole, der rummer udfordringer for alle elever. Her kan eleverne vælge den kreative linje, entrepreneurskab, sundhedslinjen eller den globale linje . Hver profil har fået sin farve og sin form. Her er blot et lille udpluk af rammerne.

  1

3 21_px_line

1

5

9

2

4

5

6

7

   1_px_line

UDVALGTE PRODUKTER & LØSNINGER: 

Der er masser af muligheder. Nogle af de mest populære ydelser og produkter vi har på hylden er:
 

Idekatalog til udsmykning

Idekatalog til funktion i RUM og RAMMER

Oplæg til visuel identitet

Designmanual

Indsalgsmateriale

Eksekvering af udsmykning - "få det til at ske"

Projektledelse + designvejledning

Kommunikationsrådgivning

Image og værdianalyse

Hjælp til proces med involvering af medarbejdere

Skiltning & wayfinding.

 

1_px_line

FYSISKE TOUCHPOINTS I INSTITUTIONENS UDE OG INDEMILØ: 

 

 ins cirkel


  1_px_line

CASE - SYNLIG retning på VERNINGE SKOLE: 

 

 v1

v2

v5

v4

v3

henvis

 

1_px_line

 

CASE BRAMDRUP SKOLE: 

Logo, visualisering af værdier, udsmykning og skiltning. 

b1

b2

 

 

1_px_line