KUNST:

 

Et billede siger mere end 1000 ord. 

kunst

Kunstværker & kunstnerisk udsmykning

 

Du finder shoppen med originale kunstværker og æstetiske dialogkort her: www.gallerivalterwulff.dk 


   lgogo

 3

 eller besøg det arbejdende Atelier 

Tirsdage 12- 17  eller Fredag 10 - 15. Husk at tjekke instagram / facebook her opdateres afvigelser i åbningstider. Adr: Guldager 12 6091 Bjert 

 

hus

ateler 2

atelier

1_px_line

 

UDSMYKNING - KUNSTVÆRK MED VIRKSOMHEDENS VÆRDIER:

 

Med fysisk materiale fra virksomheden, nye illustrationer/ grafik, aftryk fra medarbejdere og ledelse skabes et kunstværk gennemsyret af virksomhedens DNA. 

Vi tilbyder at skabe en fysisk værdifortælling hvor det er muligt at være medskabende og hvor værket skabes med en bund af virksomhedens materialer.

Skriv til: Vibeke@skaberkraft.dk og hør nærmere.

 

1_px_line

Træk kunsten fra i skat:

Skatteregler for originale kunstværker som malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende:

Grafiske og fotografiske værker der er nummererede og signeret af kunstneren og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.

Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission. Kunstværket må ikke være købt af en kunster, der er i familie med eller på anden måde nærtstående til virksomhedens ejer.

Hvis kunstværket kan hænges eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan det fratrækkes fuldt ud i skat, hvis prisen pr. værk ikke overstiger 30.700 kr. 

 

1_px_line