UDSMYKNING SKABER DIALOG:

 

Kunstneriske udsmykninger i små og store virksomheder og institutioner. 

 

Vi skaber unikke løsninger, der skaber dialog og atmosfære. 

 

Galleri Valter Wullf & Skaberkraft.dk har mange års erfaring i at udføre udsmykningsopgaver. 

 

Udsmykningsløsningerne skabes altid i tæt dialog med virksomheden og i en afstemt form inden for opgaven går i gang. 

 

Skriv til udsmykning@vibekevalterwulff.dk og hør nærmere og lav evt. en aftale om et uforpligtende møde.

kunst

Kunstværker & kunstnerisk udsmykning

 

1_px_line

Indret og udsmyk med KUNST

Hvad skal din udsmykning skabes af og på? Materialevalg kan være en ret vigtig faktor. Ska dit kunstværk skabes af bæredygtig lyddæmpende filt? Tapet, plader, glas, Jern eller måske noget helt andet?

Mulighederne mange.  Du kan få s mukke værker med lydabsobering enten med smukt mønster, kunstmotiver eller skabt i lag som relieffer. Vi har et stort udvalg som kan designes og skabes efter ønske. Alt kan skaleres i størrelsen til det mål der passer til dine rammer. 

Ønsker du en snak om muligheden for en spændende kunstnerisk udsmykning i dine rammer ?så kontakt vibeke@skaberkraft.dk og hør om mulighederne. 

Her:  /akustik-udsmykning-kunst.aspx  kan de se et lille udvalg af netop bæredygtige akustik udsmykninger. 

 -da

c

g

aku4

aku5


1_px_line

CASE: KUNSTNERISK UDSMYKNING & sanselig oplevelser

 

På bagvæggen i selskabslokalet Bankboksen hos Sdr.Bjert Kro møder du det store kunstværk med tiltlen: L I V S V I D N E R

Værket viser livet og dem du møder på din vej. Vidnerne til dit liv. Dem der kender din historie og dine drømme. Dem der ser dig. Der der fejrer dine sejre med dig og støtter dig i din sorg. Dem der lytter, kender dig og kæres. Dem du følges med - dine livsvidner.

Farverne i værket er naturfarvede ærlige nuancer. Enkelte steder m pennestrøg af kobber, sølv og guld som en hyldest til livets forskellige faser, fester, resultater og valg.

Farverne skifter intensitet alt efter hvordan lyset falder. Nogle er blanke andre er matte. Værket er som livet levende og foranderligt.

Skaberkraft.dk og Galleri Valter Wulff tilbyder udsmykning med egne unikke kunstværker men også at skabe en kunstnerisk udsmykning tilpasset til lige netop dine rammer og med dit materialevalg mv.

Og er du også interesseret i en kunstnerisk udsmykning så skriv til på info@vibekevalterwulff.dk eller ring 2091 7342

  

3

2

k

gggg
1_px_line

sdsd


1_px_line

CASE: Erhvervsudsmykning med minimalistisk kunst

 

Volkerts Fylke er et moderne økologisk Venue i Kolding. Unikke smukke rammer og en del af gamle Volkerts Fabrikker. Her kan du opleve koncerter, foredrag, messer eller holde bryllup, fødselsdag eller firmafest.

Skaberkrft.dk og GALLERI VALTER WLFF har leveret kunstnerisk udsmykning til Volkerts Fylke fået leveret minimalistiske kunstværker til de nyistandsatte og super æstetiske lokaler. Malerier på gangen, Relieffer og bæredygtige mobiler i salen og baren. 

Er du også interesseret i en kunstnerisk udsmykning på din arbejdsplads?

Så skriv til mig på vibeke@skaberkraft.dk.

Skaberkraft.dk tilbyder både at udsmykke med egne unikke kunstværker fra Galleri Valter Wulff men også at skabe en kunstnerisk udsmykning tilpasse til lige netop dine rammer og med dit materialevalg mv. 


Få sparring på udsmykningen på virksomheden / Institutionen. Indret smukke kontorer, mødelokaler, foyer, venteområder mv. Få signaler, stemninger og formidling til at gå op i en højere enhed med en kunstnerisk udsmykning med originale værker.

 

 1

2 

1_px_line

 

CASE: ERHVERVSUDSMYKNING MED ABSTRAKT KUNST

 

Restaturant Valdemar i Kolding Midtby er udsmykket med abstrakte malerier og et mindre minimalistisk relief.

De abstrakte værker i rolige nuancer er valgt så de passer til den øvrige indretning af den urbane og cool restaurant med den varme stemning.

Er du også interesseret i en kunstnerisk udsmykning på din arbejdsplads? Så skriv til Vibeke@skaberkraft.dk og hør nærmere. 

 

hvile 1  

1_px_line 

CASE: ERHVERVSUDSMYKNING MED NATURAFSTEMT KUNST

Café Løverodde ligger smukt med en fantastisk udsigt over Kolding Fjord og Lillebælt. I Cafeen og i selskabslokalet er udsmykket med unikke malerier. Værkerne er valgt så de både passer til naturens farver lige uden for døren og så de skaber en rolig og varm stemning til festen. Cafe Løverodde valgte minimalistiske malerier i klassiske nuancer. Værkerne er udvalgt med formålet at skabe en smuk ramme til gæsternes fest og flot baggrund på festbillederne.

Er du også interesseret i en kunstnerisk udsmykning på din arbejdsplads? Så skriv til Vibeke@skaberkraft.dk og hør nærmere. 

 x

z

 

1_px_line 

 

Træk kunsten fra i skat:

Skatteregler for originale kunstværker som malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende:

Grafiske og fotografiske værker der er nummererede og signeret af kunstnere og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.

Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission. Kunstværket må ikke købes af en kunster, der er i familie med eller på anden måde nærstående til virksomhedens ejer.

Hvis kunstværket kan hænges eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan det fratrækkes fuldt ud i skat, hvis prisen pr. værk ikke overstiger 31.000 kr. 

 


1_px_line

 
Du finder shoppen med originale kunstværker og æstetiske dialogkort her:  www.gallerivalterwulff.dk 


   lgogo

 

eller besøg det arbejdende Atelier. Åbent efter aftale. Adr: Guldager 12 6091 Bjert