Rammer til læring og trivsel

 

Vi hjælper uddannelsessteder og institutioner med at visualisere identitet, værdier, retning, profillinjer, det særlige, faglighed, proces og meget meget mere. 

 

MASSER AF EKSEMPLER PÅ HVAD ANDRE HAR GJORT:

Vi har over 50 forskellige cases på hvordan uddannelse er formidlet i rammerne. Og hvordan der er skabt spændende og værdifuldt miljø for elever og studerende. 

 

For mere info kontakt: 

Vibeke Valter Wulff - vibeke@skaberkraft.dk

 

 

UDSMYKNINGS-UNIVERS:


UDFORSKE - analyser skaber indsigt. Gennem analyse og observation skaber vi viden.

 

UDVIKLE - viden bliver til ideer & unikke løsninger som er skabt til dig. 

 

UDFØRE - design & løsninger bliver til virkelighed og implementeres i rum & rammer.

 

spændende læringsmiljøer

VÆRDIFULD FORMIDLING & UDSMYKNING

Vi hjælper uddannelsessteder af enhver art med at kommunikere uddannelsesstedets identitet/ studieretninger/værdier ud i RUM & RAMMER. Interesseret i at høre om hvordan læringsmiljø kan blive bemærkelsesværdig? Eller hvordan rum bliver en formidlende medspiller - så skriv til Vibeke på: vibeke@skaberkraft.dk

 

1_px_line

CASE: Udsmykning Uddannelsescenter Holstebro

Visualisering af faglighed og identitet

 

UCH er en dynamisk og ambitiøs uddannelsesinstitution i Holstebro med en bred vifte af erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser og kurser. Med udgangspunkt i UCHs 21 erhvervsuddannelser, 2 gymnasier + 10 klasse, samt den visuelle identitet og bygningsfarver har vi skabt designkoncept, udsmykning og dynamisk wayshowing.

De store udsmykninger i kantinen visualiserer de mange forskellige uddannelser, retninger og fagligheden. Og også fællesskabet, relationerne, uddannelsesrejsen og det at være på vej. Ved indgangene og i foyer formidles med funktion og faglighed. Her vises der vej med symboler og bogstaver.

Masser af lækkerhedsfaktor til UCH : På alle 4 lokationer bydes velkommen med kvadratiske UCH designkuber med funktion. De viser vej, nudger og markerer retning. Herudover fungerer de også som stærke markører for identiteten og fagligheden.

 1

2

3

4

5

6

8

9

11

12

13

14

1_px_line

CASE: UDDANNELSESMILJØ

Tradium i Randers har skabt en meget smuk renovering og velkomst på Blommevej. Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser. Her uddannes til fremtidens behov med afsæt i stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer.

Skaberkraft.dk har leveret udsmykningen. Udover at skabe lækkerhedsfaktor, identitet og formidling har udsmykningen også funktioner som: wayshowing, afmærkning, afskærmning, skiltning mv.

Vil du høre mere om hvordan vi får bedre trivsel på uddannelsen og omgivelser der formidler identitet så skriv til: vibeke@skaberkraft.dk

11

12

14

 15

16 

17 18

19 23

1_px_line

  CASE: UDDANNELSESMILJØ I TOPKLASSE


 


Teknologi er tænkt langt ind i bygningen hos Syddansk Erhvervsskole i Vejle hvilket gør undervisningsmiljøet både moderne og unikt. Der er indrettet serverrum til eleverne på It, netværk og design og forskellige typer laboratorier til eleverne på Robot, teknologi og automatik. Der er skabt et attraktivt uddannelsesmiljø, som i højere grad skal bidrage til samarbejde på tværs af uddannelser. Det ses ved, at der er indrettet studiezoner på flere etager og mindre grupperum.

Skaberkraft.dk har bidraget med en totalløsning på den kunstneriske udsmykning fra ide'skitser til montering. Der er forbindelse til værkerne: Identitet og faglige elementer fra elektriker, it-supporter, datatekniker og automatiktekniker uddannelserne visualiseres på store udsmykninger. De er alle skabt med en nutidstreg og i et ungdommeligt farveunivers indenfor eller tæt op af Syddansk Erhvervsskoles designmanual. Materialevalget i birk og stål komplimenterer materialerne i den nyopførte bygning på Boulevarden hvor udsmykningen hænger på alle 3 etager.

I bygningen skabes grobunden for fremtidens innovative løsninger. På flere af udsmykningerne er der også lagt vægt på at bryde rammerne og lade udsmykningen fortsætte ud på væggen.

Vil du høre mere om identitetsskabende udsmykning - så skriv til vibeke@skaberkraft.dk

 

2

3

 

8

11

12

13

15

b

c

1_px_line

CASE: UDDANNELSESMILJØ

Tradium i Randers har skabt en meget smuk renovering og velkomst på Blommevej. Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser. Her uddannes til fremtidens behov med afsæt i stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Skaberkraft.dk har leveret udsmykningen. Udover at skabe lækkerhedsfaktor, identitet og formidling har udsmykningen også funktioner som: wayshowing, afmærkning, afskærmning, skiltning mv.Vil du høre mere om hvordan vi får bedre trivsel på uddannelsen og omgivelser der formidler identitet så skriv til: vibeke@skaberkraft.dk

1_px_line

UDVALGTE PRODUKTER & LØSNINGER: 

Der er masser af muligheder. Nogle af de mest populære ydelser og produkter vi har på hylden er:
 

Idekatalog til udsmykning

Idekatalog til funktion i RUM og RAMMER

Oplæg til visuel identitet

Designmanual

Indsalgsmateriale

Eksekvering af udsmykning - "få det til at ske"

Projektledelse + designvejledning

Kommunikationsrådgivning

Image og værdianalyse

Hjælp til proces med involvering af medarbejdere

Skiltning & wayfinding.

 

1_px_line

FYSISKE TOUCHPOINTS I INSTITUTIONENS UDE OG INDEMILØ: 

 

 ins cirkel


  1_px_line

OPLÆG / PRÆSENTATIONER:

Temadag med Undervisningsministeriet: Skab et erhvervsrettet uddannelsesmiljø. Hele oplægget var også fysisk på væggene og gav efterfølgende anledning til mange gode dialoger og spørgsmål fra deltagerne. 

uvm messe1_px_line

 ll

 

 

1_px_line