Waauuuw

Skriv til kunstner Vibeke Valter Wulff på: info@skaberkraft.dk og få et tilbud der passer til dit budget & udfordring.

Når kunst og erhverv mødes skabes visuelle oplevelser i indretningen. 

UDSMYKNINGS-UNIVERS:


UDFORSKE

 - analyser skaber indsigt. Gennem analyse og observation skaber vi viden.

 

UDVIKLE 

- viden bliver til ideer & unikke løsninger som er skabt til dig. 

 

UDFØRE 

- design & løsninger bliver til virkelighed og implementeres i rum & rammer.

 

udsmykning erhverv

wauwfaktor til alt fra mødelokalet til messestanden

kunst kolding

 

Med rumlig branding træder dine kunder direkte ind i dit brand. Skaberkraft.dk har en niche indenfor corporate identity. Vi hjælper med skabe oplevelser og funktioner der visualiserer dit brand. Dine lokaler er et unikt markedsføringsredskab. Og kan vi skabe noget der involverer dine kunder og gæster er det yderst effektiv markedsføring.

Rumlig branding kan blandt meget andet foldes ud i eks:

Receptionen

Mødelokalerne

Kantinen

Kontoret

På facaderne og vægge med eks. skilte og wayfinding

I udearealerne

På messestanden

 

Skaberkraft.dk skaber identitetsskabende, bygningsintegreret udsmykning med funktion. Vores kunstneriske og grafiske udsmykninger tager afsæt i arkitekturen samt virksomheden i bygningen. Udsmykningskonceptet understøtter bygningens formål, virksomhedens identitet og rummenes funktion.  Det visuelle formsprog bidrager til ønsket om at man kan afkode virksomhedens identitet ved at bevæge sig gennem rum og rammer. 

Vores udsmykningskoncept skabes også som materialer som har en funktion. Eks.vis: afskærmning / afmærkning glaspartier, pejlemærker, wayshowing, lydoptimering, tavler, skiltning mv.  

1_px_line 

CASE: KUNSTERNERISK I 3 ETAGER

 

Kunstnerisk Erhvervsudsmykning hos BECKHOFF Automation Aps. Fantastiske motiverende rammer og inspirerende arbejdsmiljø i Beckhoffs danske hovedkontor i Kolding. Galleri Valter Wulff har leveret kunstnerisk udsmykning til det moderne hus i 3 etager. Du finder referencer til BECKHOFF i alle kunstværkerne. Det gælder både i farveholdning, materialevalg, udtryk og detaljer.

Beckhoff Automation Aps i Kolding er et levende showroom som kan mærkes. Du oplever og får præsenteret løsninger og produkter allerede inden du træder ind i det fascinerende hus. Derfor var ønsket om moderne kunst der bevæger og giver plads til fantasi og fortolkning naturligt.  Det handler ikke kun om hvad man selv kan se, men også om hvad man kan få andre til at se. Nyd billederne fra det ultra smukke hovedkontor og spændende arbejdsplads her.

beck 1

beck 2

galleri kolding virksomhed

indretning kontor

indrette kunstner

 

kolding kunst

kontor kolding desing

 

kontor koldingdesing

  kunst business kolding

kunst industri 

kunst kolding

 

kunst erhverv kolding

kunst erhverv 2

kunst erhverv

udsmykning erhverv kolding

 malerier kolding

indret kunst kolding

Kunst på arbejdspladsen er værd at overveje, når du vil skabe en bæredygtig arbejdsplads. Kunsten giver anledning til dialog og refleksion i hverdagen og kan være med til at skabe debat om vores liv og samfund.  Galleri Valter Wullf har mange års erfaring med unikke erhvervsudsmykninger der skaber karakter, identitet og atmosfære. Udsmykningsløsningerne skabes altid i tæt dialog med virksomheden og i en afstemt form inden opgaven går i gang.

Skriv til mig på info@vibekevalterwulff.dk og hør nærmere og lav evt. en aftale om et uforpligtende møde.   

1_px_line 

CASE: Kunstnerisk ERHVERVSUDSMYKNING

 

Alle værker hos KlimaEnergi er lyddæmpende og skabt af bæredygtige materialer. Som små sole og med energi-referencer hænger værkerne og skaber ro og identitet hos KlimaEnergi. 

WoodArt KunstVærkerne L i f e C y c l e s er en kommentar til det bæredygtigt liv. Livet leves, tiden går, solen står op og går ned, Livet går i ring. Cirkulær økonomi og god energi er noget vi skaber.

Filt værket S p i n formidler trivsel. Kører det rundt? Tankerne, økonomien? Brug energien rigtigt. Det bæredygtige liv er et liv i trivsel og med omsorg for os selv, andre og klimaet.

Logo er indarbejdet i udsmykningen i samme bæredygtige materiale. Stort tillykke til KlimaEnergi med de nye smukke energigivende rammer.

Skaberkraft.dk og Galleri Valter Wulff har mange års erfaring med kunstnerisk Erhvervsudsmykning. Vi laver også gerne et bud på udsmykning tilpasset dig og din arbejdsplads. Kontakt: Vibeke Valter Wulff 2091 73 42 vibeke@skaberkraft.dk

Se værker og muligheder mere her: www.gallerivalterwulff.dk 

 

 klimany1

klima4

klimany21_px_line'

 klimany4

1_px_line 

CASE : KONCERN FACELIFT

 

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. ITD rådgiver og skaber netværk for mere end 800 medlemsvirksomheder.

De varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt. Hovedkontoret ligger i Padborg. Skaberkraft.dk har arbejdet med et facelift til ITD koncernens rum og rammer i Padborg, Århus og København.

Resultatet er en tidsvarende indretning med identitetsskabende udsmykning. Meget af udsmykningen er skabt som elementer med en funktion. Eks.vis: afskærmning / afmærkning på glaspartier, pejlemærker, wayshowing, lyddæmpning, tavler, skiltning mv.

Skaberkraft.dk har udviklet og leveret udsmykningen som er en del af ITD's facelift. Med grafik, billeder, materialevalg, form og farver visualiseres identiteten hos ITD i rammerne:

Farveuniverset er tro mod den eksisterende visuelle identitet. Formen med rektangler leder tankerne hen på trailerne på lastbilerne og striberne på vejene.

Velkomsten er varm og i nordisk stil med et smukt udskåret birketræs-relief som det første du møder. Både i Padborg og København er det synligt ved en tur gennem lokalerne hvilken branche foreningen er i. Billeder fra hverdagen med lastbiler og transport ses tydeligt også på den lyddæmpende udsmykningen på væggene.

Funktion er tænkt ind fra starten. Bl.a. er der på alle 3 etager i storrumskontorerne i Padborg er der leveret telefonbokse med afskærmende glasudsmykning til den fortrolige og uforstyrrede samtale.

Glasudsmykningerne på de mange glasvægge har udover at de giver identitet også den funktion at de enten afmærker eller afskærmer. Som noget særligt er der lagt vægt på også at få formen udskåret i glasudsmykningerne. Derved opnåes en ekstra fornemmelse af gennemsigtighed og bevægelse.

Vil du høre mere om hvordan vi får bedre trivsel på arbejdspladsen og omgivelser der formidler identitet så skriv til: vibeke@skaberkraft.dk

 2

2

 3

   8

12

14

16

12 8

7

6

 

3

 

1_px_line 

CASE : FUNKTION & IDENTITET HOS KHL

Glaspartier og glasdøre med identitetsskabende markeringer.Det kan være svært at se en glasvæg eller en glasdør. Derfor er det vigtigt, at glasskillevægge, glasdøre, vinduer, glasværn mv. afmærkes.Der er masser af muligheder for at få din virksomheds identitet helt ud i rammerne, samtidig med at udsmykningen på glasset også har en funktion der enten hindrer kollision eller afskærmer.Her ser du seneste case på formidlende udsmykning på glas. De smukke rammer er fra KHL i Kolding. 

 khl 1

 khl 1

5

1_px_line

CASE: FACELIFT & FORMIDLING I KONTORMILJØ.

Dansk Fjernvarme er brancheorganisation for de knap 400 danske fjernvarmeselskaber fordelt over hele landet, der leverer 99,9 procent af fjernvarmen i Danmark. Hos Dansk Fjernvarme hovedkontor i Kolding har rum & rammer fået et facelift. Eksisterende møbler er opdateret med ekstra afskærmning og foliering af bagsider på reoler. Overskydende reoler efter øget digitalisering er indrettet som en lille biblioteks/vidensdelings-zone. De udsmykkede vægge er skabt af elementer fra logoet og visualiserer Dansk Fjernvarmes identitet.

Møbler, Interiør og evighedsbuketter er nøje udvalgt i farveuniverset fra Designmanualen. Små lounge-zoner i indretningen skaber et indbydende og varmt look. Det er afgørende for trivslen og arbejdsglæden hvordan vi indretter os på arbejdspladsen. Alt kommunikerer og sender signaler - også det vi ikke gør.

Kantine er ligeledes udsmykket i tråd med resten af lokalerne.

1 

4

k

l

 

1_px_line

CASE : MØDELOKALE & KONTOR:

Vi skaber rummet og så skaber rummet os. Her ses et lederkontor som også bruges til mødelokale. Rummet er forvandlet til en energigivende base hvor også afdelingens strategi er formidlet i en udsmykning på væggen. Det kan mærkes både på møder og samtaler hvis lokalet er rart, formidlende og funktionelt. 

 

nf1

nf2

1_px_line

CASE LHN - udsmykning og visulalisering af værdier:


 lhn

 disk

l2

l3

l4

l5

ls

1_px_line

udvalgte produkter & løsninger:

Der er masser af muligheder. Nogle af de mest populære ydelser og produkter vi har på hylden er:

 

Idekatalog til udsmykning

Idekatalog til funktion i RUM og RAMMER

Oplæg til visuel identitet

Designmanual

Indsalgsmateriale - præsentationsmateriale til eks. forvaltning, bestyrelse, direktion

Koncept til brandspace & rumdesign

Eksekvering af udsmykning - "få det til at ske"

Projektledelse + designvejledning

Kommunikationsrådgivning

Image og værdianalyse

Hjælp til proces med involvering af medarbejdere

Skiltning & wayfinding

 

1_px_line

udvikling vejen - visualisering af identitet og udsmykning af mødelokale:

 vejen

 u1

 u2

 

1_px_line

SPÆNDENDE VIRKSOMHED

Hvilken historie fortæller medarbejderne om arbejdspladsen?

EN GOD HISTORIE

"Det bliver vigtigere og vigtigere for medarbejdere at de har en historie at fortælle om deres arbejdsplads - feks: " vi er dem med flyet på plænen eller dem med skøre mødelokaler". Fordi vores arbejde i dag er så komplekst, at det er svært at forklare, hvad vi laver.

VÆRDIFULD STYLING

I rum og rammer. Værdierne kan give endnu mere værdi hvis de er synlige. Skaberkraft.dk hjælper med at synliggøre dine/ Jeres værdier ud i rum og rammer. Ved at fysiskgøre værdierne bliver de nemmere at kommunikere for både leder og  medarbejdere. Og kunderne afkoder og husker værdierne meget bedre. Og det giver faktisk værdi.

 1_px_line

UDSMYKNING AF VIRKSOMHEDER

En effektiv måde at skabe corporate identity i din virksomhed. Virksomhedens værdier og kerneydelser kommunikeres gennem indretning, udsmykning og funktion
i lokalerne. Førstehånds indtrykket af en virksomhed er afgørende. Med udsmykning og rumdesign har du et strategisk værktøj til at kommunikere, hvad din virksomhed står for, og hvilken branche du befinder dig i. Kodeordet er branding. Udsmykningen
udtrykker virksomhedens corporate identity på en enkel og effektfuld måde.

1_px_line

FYSISKE TOUCHPOINTS I VIRKSOMHEDENS UDE & INDERUM:

 

cirkel

1_px_line

SKABERKRAFT.DK'S UDSMYKNINGS-UNIVERS:


UDFORSKE - analyser skaber indsigt. Gennem analyse og observation skaber vi viden.

UDVIKLE - viden bliver til ideer & unikke løsninger som er skabt til dig. 

UDFØRE - design & løsninger bliver til virkelighed og implementeres i rum & rammer.

 

1_px_line

 

dgi 

 

Afdelingschef Peter Mortensen, HR & organisation DGI:

"Vibeke udviste en særlig evne til at leve sig ind i organisationens værdier og kultur, og viste i et særdeles spændende idekatalog talrige eksempler på spændende, innovative og kreative bud på understøttelse af disse i vore dejlige møde- og kontorlokaler. Idékataloget var et kompetent, sagligt, realistisk bud på store og små tiltag, som i hverdagen kan gøre en kæmpe forskel. Kan varmt anbefale Vibeke Valter Wulff og Skaberkraft.dk ."

 

line

 

CASE SEVERIN KURSUSCENTER: FORMIDLING & FUNKTION I RUM & RAMMER:

Udsmykning og mødeværktøjer skabt i 14 mødelokaler på Severin Kursuscenter A/S i Middelfart. 14 top moderne nyrenoverede mødelokaler er udsmykket og udstyret med mødeværktøjer. Resultatet er skabt sammen med Flensted Mobiles.

 1 15

16

17

18

20

s1

3

14

21

 

JANUAR 2015: 

Direktør Tina Pedersen, Severin Kursuscenter A/S: 

Vi har her på Severin haft et formidabelt samarbejde med Vibeke i flere år. Vi bruger hende både til workshops til kundearrangementer og derudover har hun netop afsluttet et stort projekt i alle vores mødelokaler med kreative værktøjer. Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Vibeke. Hun er fuld af gode kreative ideer, og hun formår virkelig at sætte sig i gæstens og husets sted. Hun er topprofessionel og samtidig et fantastisk menneske. Så jeg kan på det varmeste anbefale Vibeke, og det er ikke sidste gang, at vi har brugt hende.

 

1_px_line

UDSMYKNING & RUMLIG BRANDING REFERENCER:

 

DGI, Landskontoret

DGI, Skytten

Trinity Hotel og Konference

Bostedet Brohaven, Sønderborg

Isabella A/S

Skoleafdelingen, Middelfart Kommune

Udviklingvejen

Kompetence skaber værdi Aps

XL Serigrafi

Agidon A/S

Severin Kursuscenter A/S

LHN, Tinglev

Nordic Innovation Oslo

H.P.Therkelsen A/S

Spacentret

Quilts of Denmark 

ITD Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Dansk Fjernvarme