Udsmykning = TOTALLØSNING:

 

Rådgivning og materialepræsentation


Ide & design


Grafisk & kunstnerisk produktion af Visuel indretning & Wayfinding


Ophængning, installation og montering

 

Evaluering og PR / Branding sparring

VELKOMMEN TIL SKABERKRAFT.DK

Visuel formidling. Kunstnerisk og grafisk udsmykning.

Skaberkraft.dk er en kunstnerisk tegnestue hvor vi skaber udsmykning, design, kunst, ide og konceptudvikling. 

Bag Skaberkraft.dk står kunstner, kommunikatør og visuel formidler Vibeke Valter Wulff.   

 

Grafisk UDSMYKNINGSKONCEPT:

Skaberkraft.dk skaber identitetsskabende, bygningsintegreret udsmykning med funktion. Vores kunstneriske og grafiske udsmykninger tager afsæt i arkitekturen samt virksomheden / institutionen i bygningen. Udsmykningskonceptet understøtter bygningens formål, virksomhedens/ institutionens identitet og rummenes funktion. 

Vores udsmykningskoncept skabes også som materialer med en funktion. Eks.vis: afskærmning / afmærkning glaspartier, pejlemærker, wayshowing, lyddæmpning, tavler, skiltning mv. Vi skaber og leverer udsmykningskoncepter til virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Det visuelle formsprog bidrager til ønsket om at kunne afkode virksomhedens/ institutionens identitet ved at bevæge sig gennem rum og rammer. På uddannelsesstederne er der ydermere indbygget visualisering af studieretninger mv.

 

Kunstenerisk UDSMYKNINGSKONCEPT:   

På søstersiden www.gallerivalterwulff.dk åbner der sig et univers med kunstværker. Her finder du webshop med mange originale unika kunstværker. Også nogen med lydabsorberende funktion. Du finder også en række kreative værktøjer og muligheden for at booke besøg i det arbejde atelier.     


Skaberkraft.dk og Galleri Valter Wulff er et og samme firma. I Skaberkraft.dk er samlet rådgivning, formidling, illustration, undervisning og udsmykning alt udelukkende til B2B. I Galleri Valter Wulff er samlet kunst og kunstnerisk udsmykning både B2B og B2C. Alle veje fører samme sted hen - nemlig til en unik løsning til DIG og dine behov.

Kontakt: Vibeke Valter Wulff på 2019 7342 eller vibeke@skaberkraft.dk.  

 

1_px_line

 

HVORFOR LIGE SKABERKRAFT OG DE 5 HULLER?

 

Skaberkraft_logo

 

NAVN:
Skaberkraft = kraften til at skabe kunst, kreativitet, energi og fornyelse.

LOGO:
Logoet - de fem huller - er symbolet på kraft-stikket med 380 volt.Løsninger med spænding højere end det normale. Hul igennem til din målgruppe via kreative løsninger med jordforbindelse.

FARVE:
Farvepsykologi : Grøn har fået sit navn efter verbet "at gro", og i symbolsproget bruges det, når vi omtaler vækst, liv og afgrøder. Grønt er derfor blevet håbets og frugtbarhedens farve.

 

1_px_line

VÆRDISKABELSE

Alle har et værdisæt og det har vi selvfølgelig også. Logoet, de fem huller, repræsenterer hver især en værdi i skaberkraft.dk. Da hul starter med h gør værdierne det også. Værdierne gælder både internt i skaberkraft.dk men er bestemt også hvad du kan forvente i løsningerne og processerne. 

DE FEM VÆRDIER:

Vaerdi illustration