Vil du også være med?

Skriv til Vibeke Valter Wulff på: info@skaberkraft.dk

eller se mere her

KUNDER

Her er et udpluk af dem vi har skabt noget til eller med :

 

Vi har masser af spændende kunder. Her er et lille udpluk af dem. Der er også mange cases under de andre faner. Surf lidt rundt og lad dig inspirere. 


Skaberkraft.dk er altid parat til et uforpligtende møde og en snak om dine muligheder. Så send en mail så kan vi mødes: info@skaberkraft.dk 

-----

Hvad siger de andre? 

Referencer 2023:


Carina Christensen. Tidl. Direktør ITD:

I ITD, brancheorganisation for den danske vejgodstransport, samarbejdede vi med Vibeke og Skaberkraft i forbindelse med et stort facelift af vores kontorer i Padborg og København. Vi var yderst tilfredse med processen og ikke mindst resultatet. Vibeke satte sig meget grundigt ind i vores ønsker og behov og omsatte det til funktionelle, kreative og flotte kontorløsninger. Hun er topprofessionel, lyttende og iderig, og i det hele taget en fornøjelse at samarbejde med. Jeg giver Vibeke og Skaberkraft de varmeste anbefalinger, og jeg vil til enhver tid bruge hende til en stor kreativ opgave igen

.

Mads Poulsen. Forstander Eisbjerghus International Efterskole:

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Vibeke Valter Wulff. Hun har hjulpet med visuel udsmykning der støtter op om vores dannelsesrejse som vi foretager med vores elever. Ligeledes har hun hjulpet med diverse andre kreative projekter på og omkring skolen. Jeg kan stærkt anbefale Vibeke!

.

Michael Nielsen. Direktør Beckhoff Automation:

Vi brugte Vibeke til udsmykning af vores kontorer fordi hun bragte hendes kreative kunst sammen med vores kultur og produkter på en helt igennem fantastisk måde.

.

Sisse Birgitte Hansen. Indehaver Volkerts Fylke & Nicolai Madbar:

Vi har været så heldige at have Vibeke, som en af vores gode 'legekammerater', både på vores eventsted, Volkerts Fylke og på Nicolai Madbar, hvor nogle af hendes flotte værker hænger. Vi er vilde med Vibekes tilgang til bæredygtighed, som også er en del af vores profil. Hendes værker er meget unikke, og der er altid mange fine tanker og historier bag. Derudover er hun bare et fantastisk sødt menneske, som er dejlig at arbejde sammen med. Alle de bedste anbefalinger herfra. Vibeke er super COOL!

 

 

logo 1

 logo 2logo3logo 4      flere      eux                hansenberg

isygehus

nordfyn              landdistrekt

fredericiamesse cfjern

 

 

beckclima ssssklkl

 lamhu    mmmmmm    third llg sosu

    lego2         uuuc

spiras