Tid til en kop kaffe?

 

Mail og book et besøg:

Kunstner, kommunikatør og Visuel Formidler

Vibeke Valter Wulff  E-mail: vibeke@skaberkraft.dk

 

KAFFE & TÆNKEPAUSE

Har du brug for hjælp til din formidling?

Det første møde med Skaberkraft.dk er som hovedregel gratis.

Så skriv bare og lad os mødes uanset om har brug for sparring, udsmykning eller udstilling. Send en mail til vibeke@skaberkraft.dk eller sms / ring 2091 7342

Er der nybyggeri, ombygning, udbygning, renovering mv. på dit uddannelsessted eller din virksomhed ?

Ønsker du inspiration til at skabe et attraktivt fysisk arbejds eller uddannelsesmiljø med masser af lækkerhedsfaktor?

Skriv dit og dit uddannelsessteds/ virksomheds navn + din mailadresse og send til: nyt@skaberkraft.dk. Så sender vi inspirationsmateriale til dig.

Skaberkraft.dk har afholdt oplæg på uddannelsessteder og på temadage med Undervisningsministeriet omkring attraktivt erhvervsrettet uddannelsesmiljø. Herudover har vi en lang række udsmykningscases fra netop uddannelsessteder og virksomheder. 

På søstersiden www.gallerivalterwulff.dk åbner der sig et univers med kunstværker. Her finder du webshop med mange originale unika kunstværker. Også nogen med lydabsorberende funktion. Du finder også en række kreative værktøjer og muligheden for at booke besøg i det arbejde atelier.     

 

Hvad siger de andre?  Referencer 2023:

Carina Christensen. Tidl. Direktør ITD:

I ITD, brancheorganisation for den danske vejgodstransport, samarbejdede vi med Vibeke og Skaberkraft i forbindelse med et stort facelift af vores kontorer i Padborg og København. Vi var yderst tilfredse med processen og ikke mindst resultatet. Vibeke satte sig meget grundigt ind i vores ønsker og behov og omsatte det til funktionelle, kreative og flotte kontorløsninger. Hun er topprofessionel, lyttende og iderig, og i det hele taget en fornøjelse at samarbejde med. Jeg giver Vibeke og Skaberkraft de varmeste anbefalinger, og jeg vil til enhver tid bruge hende til en stor kreativ opgave igen

.

Mads Poulsen. Forstander Eisbjerghus International Efterskole:

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Vibeke Valter Wulff. Hun har hjulpet med visuel udsmykning der støtter op om vores dannelsesrejse som vi foretager med vores elever. Ligeledes har hun hjulpet med diverse andre kreative projekter på og omkring skolen. Jeg kan stærkt anbefale Vibeke!

.

Michael Nielsen. Direktør Beckhoff Automation:

Vi brugte Vibeke til udsmykning af vores kontorer fordi hun bragte hendes kreative kunst sammen med vores kultur og produkter på en helt igennem fantastisk måde.

.

Sisse Birgitte Hansen. Indehaver Volkerts Fylke & Nicolai Madbar:

Vi har været så heldige at have Vibeke, som en af vores gode 'legekammerater', både på vores eventsted, Volkerts Fylke og på Nicolai Madbar, hvor nogle af hendes flotte værker hænger. Vi er vilde med Vibekes tilgang til bæredygtighed, som også er en del af vores profil. Hendes værker er meget unikke, og der er altid mange fine tanker og historier bag. Derudover er hun bare et fantastisk sødt menneske, som er dejlig at arbejde sammen med. Alle de bedste anbefalinger herfra. Vibeke er super COOL!